پای چوپان
♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥
تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد.
سه شنبه 5 اسفند 1393برچسب:, :: 8:46 :: نويسنده : *mn*

مواد لازم:

پیاز: 1 دونه کوچولو

گوشت چرخکرده: 200 گرم

هویج: 1 دونه متوسط

قارچ: 5، 6 تا

سویا سس: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه: یکی دو قاشق

نمک و فلفل و زرچوبه

آرد: یکی دو قاشق

آب گوشت: 1 لیوان

سیب زمینی بزرگ: 4 ، 5 تا

کره: 50 گرم (من نریختم)

شیر یا خامه

پنیر (موتزارلا یا چدار یا پارمسان)

نمک و فلفل و زرچوبه و آویشن و فلفل قرمز

طرزپخت:

خب سیب زمینی ها رو پوست کندم و 4 قاچ کردم و با آب و نمک گذاشتم بپزه

پیاز رو ریز ریز خرد کردم و با گوشت تفت دادم تا قهوه ای شه گوشتمون و آبش کشیده شه.... هویج نگینی خرد شده و قارچ خرد شده رو هم ریختم و تفت دادم...آویشن و زرچوبه و فلفل زدم...من سویا سس هم ریختم و رب هم زدم..دقت کنین که سویا سس خوش نمکه...پس نمک نزنین...با یه قاشق روغن زیتون تفت دادم همه رو

بعد هم آرد رو ریختم و هم زدم و آب گوشت (یا یه لیوان آب و یه قرص عصاره گوشت) ریختم توش و درش رو گذاشتم تا بپزه و آبش به خوردش بره...بعد کف یه ظرف پیرکس یا سرامیکی مایه گوشتی رو می ریزیم و خوب فشار میدیم روش رو تا یکدست بشه

سیب زمینی های پخته رو آبش رو خالی کردم و دوباره توی ظرف ریختم و با پشت چنگال لهش کردم ... روی حرارت گذاشتم و رفتم که شیر بیارم و بریزم دیدم ای دل غافل شیر نداریم!! عوضش خامه صبحانه داشتم ..  خودم رو راضی کردم که خامه بریزم توش...2 قاشق خامه و کمی نمک و فلفل و زرچوبه ریختم و روی حرارت ملایم هم زدم ..(مقدار شیر یا خامه بسته به میلتونه که بخواین پوره شل یا سفت تر داشته باشین)..من دیگه کره نریختم توش اما شما می تونین بریزین .. براق و خوش عطر می کنه پوره رو..می تونین پنیر هم توش رنده کنین.... خب پوره هم آماده شده

بعد پوره سیب زمینی رو قاشق قاشق می ریزیم روش و پخش می کنیم....می تونین اگه غلظت پوره زیاد بود بریزین توی قیف و کل سطح گوشت رو شکوفه بزنین..من وسط کارم رو شکوفه زدم

حالا تو این مرحله دو کار می تونین انجام بدین: راه اول اینکه برای چرب و چیلی تر و خوشمزه تر شدنش می تونین روی پوره پنیر بریزین که می تونه موتزارلا یا چدار باشه که من البته چدار رو پیشنهاد می دم...راه دوم هم اینه که بی خیال چربی اضافه بشین و پنیر نریزین!! هردو حالت خوبه..من راه بینابین رو انتخاب کردم و  فقط کمی روش پودر پنیر پارمسان ریختم و فلفل سیاه روش آسیاب کردم و فلفل قرمز هم ریختم روش 

همین دیگه..میره توی فر روی 180 درجه تا جایی که روش طلایی بشه..می تونین اول شعله پایین رو روشن کنین و بعد گریل رو..اما من دیگه از همون اول فقط بالا رو روشن کردم..چون همه موادش پخته ست دیگه


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





كد ماوس


دریافت کد پرواز حباب ها